Selecteer een pagina

Tribal tilt hondenvoeding naar een geheel nieuw niveau

Tribal Probeer pakket

Nieuw in ons assortiment.

Tribal, verantwoorde hondenvoeding en koekjes.

Het assortiment van Tribal bestaat uit hondenbrokken, houdbare worsten hond en heerlijke, gezonde hondenkoekjes. Graanvrij en een aantal ook vegetarisch.

Tribal gelooft dat niet alleen de ingrediënten er toe doen maar ook de manier hoe een ingrediënt is verwerkt. Met de nieuwste technologie en de verse ingrediënten om te produceren tilt Tribal Petfood hun hondenvoeding naar geheel nieuw niveau. Tribal petfood is een merk afkomstig uit de U.K. De producten van Tribal worden geproduceerd onder het red tractor label. Wat betekend dat het voedsel traceerbaar is en op verantwoorde wijze is geproduceerd. Red Tractor normen hebben betrekking op dierenwelzijn, voedselveiligheid, traceerbaarheid en milieubescherming. De vis die verwerkt is in de Tribal producten zijn duurzaam geproduceerde vissen.

Daarnaast hebben de zakken met brokjes een klittenband sluiting die de zakken makkelijk en handig afsluit na gebruik. Zo blijft de voeding ook nog eens heerlijk vers.

De worsten zijn zeer geschikt om mee te trainen en te gebruiken om bijvoorbeeld een likplaat of antischrokbak mee te vullen waardoor de hond niet kan schrokken. Ook zeer handig als afleiding bij een spannende situatie.

De koekjes bevatten verschillende ingrediënten. Zo heb je koekjes voor een glimmende vacht, energie maar ook die kalmerend werken.

Kortom een prachtig natuurlijk product!