Selecteer een pagina

Wij vragen je dan om een retourformulier in te vullen. Je mag dan de artikelen retour sturen in een (zover redelijkerwijs mogelijk) onbeschadigde, originele verpakking. Artikelen die toch gebruikt zijn kunnen wij helaas niet retournemen. Die zijn voor ons onverkoopbaar. Soms is er in overleg toch een retour mogelijk waarbij er een waardevermindering voor het product zal plaatsvinden. De retourkosten zijn voor eigen rekening.

Als de bestelling hiermee onder de grens voor gratis verzenden komt, dan zullen de verzendkosten van het te retourneren bedrag in mindering worden gebracht.

Gratis retourneren binnen garantie

Als je een aankoop doet bij Viervoeter Plaza is de wettelijke garantie van toepassing (volgens artikel 6 en 7 van de Algemene Voorwaarden). Een product moet voldoen aan wat je van een product verwacht. Mocht een artikel binnen de garantietermijn kapot gaan dan kan het artikel gratis retour worden gezonden na invulling van een retourformulier. Na ontvangst van dit formulier krijg je van ons een verzendlabel waarmee je het product gratis kan retourneren. Het geld zal worden teruggestort naar de rekening waarvan betaald is.

Verkeerde levering

Wij doen ons best om alle bestellingen zo zorgvuldig mogelijk af te handelen. Toch kan het zijn dat er een foutje is gemaakt en er een verkeerd artikel bij je bestelling zit. Mocht dit het geval zijn, stuur dan een bericht naar onze klantenservice en wij sturen je een gratis retourlabel om het verkeerde artikel naar ons terug te zenden.

Zonder retourlabel wordt je pakket niet door de PostNL Pakketshop als retourzending geaccepteerd. Je kunt je pakket met het label inleveren bij een PostNL Postkantoor of Pakketpunt naar keuze.

Een retourlabel is maar éénmalig te gebruiken.

Retourneren

Als je online koopt, dan heb je het recht om binnen 14 dagen de bestelling of een deel ervan te retourneren.

pet shop 29