Selecteer een pagina

Pomppa

Wij zijn verkooppunt van Pomppa. Dat kwaliteit belangrijk is voor dit merk dat zie je wel terug in het materiaal van de jassen en truien.

Dog copenhagen

Pomppa

Wij zijn altijd op zoek naar artikelen van goede kwaliteit. We hebben de Pomppa jassen van tevoren goed bekeken en uitgeprobeert. Pomppa heeft verschillende soorten hondenjassen. Dit merk uit Finland weet wel om te gaan met verschillende weersomstandigheden. Op dit moment hebben wij gekozen voor de verkoop van twee soorten. Een warme, soepele jumper en een gevoerde jas die lekker warm is maar ook waterdicht. Vooral de bewegingsvrijheid vinden wij en de hond erg prettig

PerusPomppa 17

Perus Pomppa

De kleding van Pomppa is zeer geschikt voor een actieve hond. De kleding is zodanig ontworpen dat het je huisdier niet beperkt in zijn of haar bewegingen. Er wordt geen gebruik gemaakt van elastieken om de poten of om de staart. De Perus Pomppa jas heeft een fijne brede riem om de buik die op de rug wordt vastgemaakt en samen met de inkeping aan het einde van de rug zorgt dit ervoor dat de jas mooi op zijn plek blijft zitten en de staart vrij kan bewegen. De reflectie op de jas is voor snellere zichtbaarheid in het donker. De warme kraag kan recht maar ook omgevouwen worden. Bovenop zit een opening naar de halsband.

In het filmpje hiernaast kun je zien hoe je de jas op de juiste manier aantrekt

Jumppa Pomppa

Deze lekkere warme trui van pomppa draagt heerlijk. Het materiaal is soepel en beperkt jouw hond niet met bijvoorbeeld agility. Eerst gaat het koppie erdoor en daarna gaan de pootjes soepel in de daarvoor bestemde openingen. Daarna hoef je de trui alleen maar naar achteren te schuiven. Ook deze Jumppa heeft natuurlijk een inham boven de staart voor vrije beweging. Door de brede band om de buik verschuift de  Jumppa niet.

De buitenkant is gemaakt van anti pilling fleece en de onderkant bestaat uit water afvoerend thermisch Tricot. De spieren van jouw hond blijven lekker warm. Door de waterafvoerende stof is de Jumppa ook goed te gebruiken om de spieren weer op te warmen na een lekkere zwempartij. Je hond is sneller droog. De kraag beschermt de nek maar belemmert de hond niet in zijn of haar bewegingen.

Ook de Jumppa Pomppa heeft reflectie voor snellere zichtbaarheid.

JumppaPomppa32

Waarom kiezen voor Pomppa?

  • mooie pasvorm
  • goede kwaliteit
  • beperkt niet in de bewegingen
  • geen elastiek om staart of poten
  • houdt spieren warm
  • Pomppa jassen zijn warm en waterdicht
  • Jumppa Pomppa is warm en vochtregulerend
  • Wasbaar op 30 graden

Klanten zijn zeer tevreden over de kleding van Pomppa.

Dog Copenhagen Urban Explorer Collar Blauw
PerusPomppa ToppaPomppa 8
PerusPomppa 4
JumppaPomppa 24