Selecteer een pagina

Over ons

Viervoeter Plaza is ontstaan uit onze eigen ervaring met honden en katten. Vooral het vinden van het juiste speelgoed kostte vaak veel tijd.

pet shop 21
pet shop 62

Daarom is het idee ontstaan om Viervoeter Plaza te beginnen om goede kwaliteit voor de juiste prijs aan te bieden. We letten bijvoorbeeld ook op de materialen waarvan speelgoed gemaakt wordt. Natuurlijk hebben we ook goedkopere producten maar we proberen altijd de kwaliteit in de gaten te houden.

Via onze winkels en webshops proberen we wat terug te doen voor de maatschappij. Onze snuffelmatten en fleecetouwen laten wij maken door mensen met een beperking zoals autisme, burnout, kinderen die uitvallen op school of mensen die niet passen in een gewone baan. (Soms moeten we zelf bijspringen omdat de vraag groter is dan het aanbod). Zo hebben zij een leuke dagbesteding en kunnen wat geld verdienen. Van de winst kunnen wij weer nieuwe materialen kunnen kopen. Hebben ze een slechte dag dan kunnen ze niet werken. Bij ons doen ze wat ze kunnen en lukt het even niet dan is dit geen probleem.

In de toekomst hopen wij dit te kunnen uitbreiden zodat we meer mensen kunnen samenbrengen en nog meer verschillende producten kunnen laten maken.

In 2018 zijn wij begonnen met de verkoop van onze artikelen via facebook en via 2 verkooppunten in hondenscholen. Garantie en kwaliteit vinden wij belangrijk. Is er iets niet in orde met een product, dan doen wij er alles aan om dit te verhelpen. De producten die wij inkopen zijn van goede (zoveel mogelijk natuurlijke) materialen gemaakt. Wij letten erop dat er geen giftige stoffen in zitten. Zo zijn de witte kauwbotten van huid niet gebleekt met giftige stoffen zoals dit met goedkope botten van huid wel vaak gebeurt. De leveranciers waar wij inkopen garanderen dat de kauwsnacks en voer voldoen aan de Europese richtljnen en kwaliteitseisen.

Zo proberen wij ook veel natuurlijke producten te verkopen. De koffieboom kauwwortels, kophuid en jakstaven (churpi’s) zijn erg geliefd bij de viervoeters.

Maar ook vegetarische, granen- en glutenvrije voeding en snacks zijn in ons assortiment te vinden.

Bent u op zoek naar een artikel dat niet in de webshop te vinden is, dan zijn wij altijd bereid om ernaar op zoek te gaan. Nog niet alles staat in de webshop. Ook zijn we nog artikelen aan het uitproberen die later aangevuld worden.

Hond met eten

Kophuid

100% natuurlijke snack. Smakelijke vleessnack die je hond helpt om in zijn kauwbehoefte te voorzien. Het kauwen zorgt voor rust en geeft een bevredigend gevoel. Goed voor de tanden en helpt tegen tandplak omdat de hond wat langer moet kauwen om de huid zacht te maken.

Kong

Deze Kong van het merk Kong is onmisbaar voor je hond. Te gebruiken als speelgoed, om snacks in te doen en om aan de kauwbehoefte van je hond te voldoen.

Op onze Kong pagina vind je meer informatie over dit merk.

Te vullen met heerlijke recepten en in de zomer met lekkere koele recepten om in te vriezen als koele snack. Meer hierover en lekkere recepten vind je op onze Kong pagina.

Kong artikel 1

Dog Copenhagen

Wij zijn verkooppunt van het prachtige merk Dog Copenhagen. Dit merk uit Denemarken gebruikt degelijke materialen en dat is te zien. Prachtige tuigen, halsbanden en riemen in 8 verschillende kleuren. Groot voordeel is dat er twee mogelijkheden zijn om aan te lijnen, op de rug en op de borst. Zo is het meelopen aan een slappe lijn goed te trainen. Maar ook zijn deze twee punten erg fijn als een hond erg trekt zodat je er twee lijnen aan vast kan maken.

Dog copenhagen