Selecteer een pagina

Orbiloc Verlichting

Waterdicht, zichtbaar vanaf 5 km.

Orbiloc fb cover ENG 6

Kwaliteit uit Denemarken

Producten uit Denemarken voldoen aan premium kwaliteit. In het noorden weten ze alles over wisselende weersomstandigheden.

Of het nu gaat om wandelen, onderwater sporten, fietsen, klimmen, hardlopen of lekker bezig zijn, Orbiloc kan er tegen. Dit product is gemaakt om met jou mee te gaan.

Orbiloc gelooft in kwaliteit en daarom willen wij dit merk graag verkopen!

Orbiloc Dog Dual Purple Clip Harness 1@sleepherds HR
Orbiloc Dog Dual All Colours Line

Voordelen van Orbiloc

Orbiloc is “hufter” proof. Hiermee bedoelen we dat het wel tegen een stootje kan.

Waterproof

Orbiloc is zeer geschikt om onderwater te gebruiken tot een diepte van 100 meter. Hierdoor kunnen honden die graag zwemmen zonder problemen het water in gaan. Ook vuil is geen probleem.

Impact

Orbiloc kan een druk van 100 kilo hebben. Ook verschillen in druk hebben geen invloed op de kwaliteit van dit lampje. Dus trillingen, vallen of zelfs gooien, dit lampje blijft werken.

Zichtbaarheid

Dit lampje is al zichtbaar op 5 km afstand. Dit komt door het handige ontwerp. Door het bolletje schijnt het lampje 360 graden rond.

De batterij gaat 100 uur mee op de voluit stand en 250 uur op de knipperstand. Bij de service kit zit niet alleen een batterij maar ook een rubber o-ring en gereedschap om het lampje open te maken. Zo bent u er altijd van verzekerd dat het lampje waterdicht is.

 Garantie

Omdat Orbiloc overtuigd is van hun kwaliteit, geven zij 3 jaar garantie.

Accesoires en sets

Professionals, atleten, duikers en hondeneigenaren maken graag gebruik van dit lampje om hun zichtbaarheid te verhogen.

Voordeel is dat er veel accessoires verkrijgbaar zijn.

Er zijn verschillende mogelijkheden om het lampjes te bevestigen. Het lampje dat wij verkopen heeft standaard een rubber bandje wat makkelijk te bevestigen is aan een tuig of halsband. De set voor hond en baas (zie foto hiernaast) heeft, buiten een rubber bandje, ook een clip en elastische band om om je arm te doen. Tevens zijn er twee lampjes bijgevoegd, een amberkleurig en een dark lampje. Zo zijn jullie allebei goed zichtbaar. Deze set is een limited edition, dus tijdelijk verkrijgbaar.

Maar ook een carabijnhaak, batterij vervangingsset en verschillende soorten ringen, zorgen ervoor dat dit lampje bruikbaar is voor heel veel doeleinden.

 

 

Orbiloc Dog Dual K9Active
Orbiloc Dog Dual Adjustable
Viervoeter Plaza Orbiloc Dog Dual Turquoise QMA Collar@herecomesreka HR 1