Selecteer een pagina

Nieuwe Tractive GPS Tracker

GPS Tracker Tractive

 

Viervoeter Plaza Tractive GPS Dog Tracker

 

 

In een vorig artikel schreven we al een stukje over de (witte) GPS Tracker van Tractive. Wij zijn zeer tevreden over de “oude” tracker en gaan nu deze nieuwste tracker uitproberen. Ik moet er wel even bij vermelden dat we een premium abonnement hebben afgesloten omdat we het belangrijk vinden om uit te proberen of hij in het buitenland ook goed werkt. Want juist daar heb je de GPS tracker nodig omdat je hond in een vreemde omgeving is en de weg niet terug kan vinden. Nog een voordeel van dit Premium abonnement is dat meerdere personen de app kunnen downloaden en de hond of kat kunnen volgen. Dat kan erg handig zijn als je de hond moet zoeken. Zo kan iedereen zien waar de hond is.

 

 

De witte tracker is wat groter dan deze zwarte. Het design is duidelijk aangepast en smaller geworden. Hij past hierdoor mooier aan de halsband. Dat vonden wij bij de witte tracker een klein nadeel. (Bij een grote hond valt dit nadeel weg).

 

 

Ook de sluiting waarmee je de Tractive GPS Tracker mee aan de halsband vastmaakt, is veranderd. Dit is bij de witte tracker van hard plastic en bij de zwarte van rubber. Hierdoor is hij makkelijk te bevestigen aan de halsband of aan een tuig.

 

Viervoeter Plaza Tractive Dog Tracker Achterkant
Viervoeter Plaza Tractive GPS DOG Maat
Viervoeter Plaza tractive dog tracker Iphone
Viervoeter Plaza tractive dog tracker Doosje
tractive gps tracker

Het oplader van de witte GPS tracker gaat wel makkelijker. Als je de witte tracker van de halsband verwijderd dan kan je hem gelijk opladen. Bij de zwarte tracker moet je eerst het rubber verwijderen waarmee hij vast zit maar ook de plastic houder. Daarna kan je hem openmaken en opladen. De witte tracker is mee op reis geweest naar Luxemburg en dat is prima bevallen. De tracker deed het goed tijdens onze lange wandelingen.

Nu gaan de de nieuwe tracker uitproberen en houden je natuurlijk op de hoogte van onze bevindingen.