Kong

Kong voor uw hond kopen?

De Kong is zo’n artikel die u op veel verschillende manieren kunt gebruiken. Klinkt ideaal toch? Het is niet het “zoveelste” speeltje, maar onmisbaar voor uw hond. Zo kunt u de Kong gebruiken voor de kauwbehoefte van uw hond, apporteren, voer geven en zelfs voor puzzelen! Allereerst is de Kong dus heel geschikt om uw hond op te laten kauwen. Daarbij heeft het ook een kalmerende functie en is het goed voor het gebit en tandvlees van uw hond. Zeker wanneer er een jonge puppy door huis heen dartelt, wilt u niet dat deze aan alles wat hij tegenkomt gaat kauwen. De Kong is dan een goed hulpmiddel om tegemoet te komen aan deze kauwbehoefte. Het is wel belangrijk om hem elke keer goed schoon te maken. U kunt hem gewoon in de vaatwasser doen! Kies de juiste maat die bij uw hond past en bestel de Kong in een leuke kleur.

Apporteren, voer geven en puzzelen met de Kong

Houd apporteren afwisselend voor uw hond met de Kong. Zo blijft het altijd een leuke uitdaging! Doordat de Kong zo apart is gevormd kan uw hond niet voorspellen waar deze terecht komt. Dat is dus altijd een verrassing. Hierdoor wordt het jachtinstinct van uw hond gestimuleerd. Een andere manier om de Kong te gebruiken is door er voer mee te geven. De Kong zorgt er namelijk voor dat uw hond zijn eten niet in no-time naar binnen heeft geschrokt. Op die manier is de hond langer bezig met eten en blijft het een leuke en bovenal lekkere uitdaging. Verder is de Kong op verschillende moeilijkheidsniveaus te gebruiken dus uw hond moet steeds opnieuw uitvinden hoe hij aan het eten moet komen. Het is dus echt even puzzelen voor uw hond. U kunt er ook snacks in doen en het stapje voor stapje steeds moeilijker maken. Wel is het belangrijk om frustratie te voorkomen, dus zorg wel dat het niet té ingewikkeld wordt. De Kong biedt uw hond veel plezier, maar u kunt zelf ook genieten van eindeloos met uw hond spelen.

Voorkom frustratie met de Kong

Als u voor het de eerste keer de Kong gaat gebruiken is het verstandig om er eerst kleine brokjes in te doen en er een aantal naast te leggen. Uw hond moet het principe van de Kong nog leren begrijpen. Zorg ervoor dat de brokjes er makkelijk uit kunnen rollen. Zodra de hond doorheeft dat er brokjes uit de Kong rollen, wordt hij of zij vast en zeker enthousiast als hij de Kong weer ziet. Overtuigd van het plezier en gemak van de Kong? Neem een kijkje in de webshop en kies de maat die bij uw hond past!

Voertasje van EQdog

Toegevoegde producten

Contact

Voor vragen en/of opmerkingen kan je het contactformulier gebruiken of even bellen. Wij helpen je graag verder. Op afspraak zijn de artikelen ook af te halen en te passen in Zoetermeer of Katwijk.

X