Selecteer een pagina

GPS TRACKER VAN TRACTIVE

8B126AE4 50A0 4702 856F 283EF3DA7646

Omdat we graag achter een product willen staan dat we  willen gaan verkopen, proberen we veel dingen eerst zelf uit.

Voor een zeer bange hond zijn we op zoek gegaan naar een oplossing om te voorkomen dat hij niet meer terug te vinden zou zijn bij een ontsnapping.

Deze tracker van het merk Tractive gaan we uitproberen. We hebben bij de tracker een premium abonnement besteld zodat we hem ook in het buitenland kunnen gebruiken. Het leuke van dit abonnement is dat meerdere personen de app kunnen downloaden zodat het hele gezin kan zien waar de hond is. (ook leuk als je wilt weten waar je kat allemaal naartoe gaat).

De tracker kan je aan een riem of tuig vastmaken. Wij hebben er voor gekozen om hem aan de halsband vast te maken we gebruiken een tuig om de lijn aan vast te maken.

Het clipje waarmee we de tracker aan de halsband moeten vastmaken ziet er niet zo stevig uit. Ik ben benieuwd of hij goed blijft zitten. Er  zitten 2 clips bij zodat je ook bij een dikkere halsband de tracker kan bevestigen. Verder is de tracker waterdicht wat ik zelf wel belangrijk vind omdat we in een waterrijk gebied wonen en de tracker ook nat moet kunnen worden. Veel trackers zijn spatwaterdicht en dat is voor ons niet genoeg.

Je kan een app op je telefoon installeren en de tracker aanmelden. Via deze app krijg je ook een melding als de tracker bijna leeg is. Wat ook leuk is om te zien waar je allemaal gewandeld hebt.

Binnenkort een update en nog meer uitleg over deze tracker.

Op onderstaande foto’s kan je zien wat er in de verpakking zit.

Tractive Clips
Tractive Charger
tractive gps live tracking dogtracker app iphone
tractive gps tracker