Selecteer een pagina

Dog copenhagen

Wij zijn officieel verkooppunt van Dog Copenhagen. Kwaliteit staat voorop bij dit prachtige merk uit Denemarken.

Dog copenhagen
Viervoeter-Plaza_100059_Comfort-Walk-Air_Dog-Copenhagen_Paars
Dog Copenhagen Walk Pro Blauw
Dog Copenhagen Urban Explorer Collar Roze
Viervoeter Plaza Dog Copenhagen Comfort Walk Air Harness HuntingGreen V3

Dog Copenhagen

Bij Viervoeter Plaza vind je een groot assortiment tuigen, dus ook voor jouw hond hebben wij een fijn en comfortabel tuig. Bestel online in onze webshop of neem contact op voor persoonlijk advies.

Tuigen van Dog Copenhagen

De tuigen van Dog Copenhagen beschikken over 2 ringen om de lijn aan vast te maken. Hierdoor zijn ze zeer geschikt om anti trek training mee te doen. Er zit een ring op de rug en op de borst. Je kan hierdoor ook 2 lijnen tegelijk bevestigen. Door de lijn aan de voorkant vast te maken, zal de hond zichzelf opzij trekken als hij te veel kracht op de lijn zet. Hierdoor is de hond goed handelbaar en makkelijker te trainen.

Duurzame materialen en comfortabele pasvorm

De materialen die gebruikt worden zijn zeer duurzaam. Zo zijn alle metalen ringen gemaakt van lichtgewicht aluminium. Dit zorgt ervoor dat de ringen niet zullen roesten. De binnenkant van het tuig is van ademend materiaal. Een extra kunststof ring is aanwezig om een lampje of adreskokertje aan te hangen. In de stof zit 3M reflectiemateriaal verwerkt. Dit zorgt voor betere zichtbaarheid in het donker.

Waarom kiezen voor Dog Copenhagen?

 • Goede pasvorm
 • Op meerdere plaatsen verstelbaar
 • Sterke aluminium ringen
 • Duurzaam materiaal
 • Wasbaar in de wasmachine op 30 graden in een waszak (niet in de droger)

Het tuig van Dog Copenhagen zal je hond zeker bevallen. Door de goede pasvorm drukken deze tuigen namelijk niet op de schouderbladen van de hond. De y-vorm is comfortabel en zorgt ervoor dat de druk op de juiste plaatsen verdeeld wordt.

Voor honden die het erg vervelend vinden om iets over de kop aan te trekken, is er het Comfort Walk Air tuig met een extra voorsluiting zodat deze om de hals kan worden vastgemaakt. In alles merk je dat Dog Copenhagen denkt aan iedere hond en iedere situatie.

Het Comfort Walk Pro tuig heeft een handvat op de rug. (In de collectie vanaf 2020 is dit handvat van kunstleer). Dit tuig heeft ook iets meer stof op de rug ten opzichte van het Comfort Walk air tuig.

Lijnen

De lijnen zijn voorzien van aluminium ringen en een carabijnhaak. Ze zijn verkrijgbaar in dezelfde stijl als de tuigen en halsbanden. De collectie vanaf 2020 is voorzien van afsluitbare karabijnhaken.

Zo heeft de Urban Trail lijn een klein tasje en meerdere handgrepen om de hond vast te houden. De Urban Freestyle is in lengte verstelbaar. De Urban Rope is rond. Alle lijnen zijn voorzien van een met neopreen gevoerd handvat dat comfortabel in de hand voelt.

Halsband voor jouw hond kopen

De halsbanden zijn er in 2 modellen; De lichtere Urban Style en de luxere Urban Explorer. Ook hier zit voor de veiligheid van jouw hond 3M reflectiemateriaal in verwerkt.

De nieuwe collectie vanaf 2020 heeft wat kleine veranderingen ten opzichte van de eerdere collectie. 

 • Nieuw logo
 • Snelsluitingen in een andere kleur
 • Handvat van kunstleer i.p.v. stof (Walk Pro)
 • Vergrendelbare karabijnhaken op alle lijnen i.p.v. musketonhaken.
 • Groter tasje op de Urban Trail lijn
 • Nieuwe artikelen zoals de Pouch Organizer (standaard op de Urban Trail lijn) en de Urban Rope Lijn

Profiteer van korting

Door het uitbrengen van de nieuwe collectie mogen we korting geven op de oude collectie. Wees er snel bij want op = op.

Viervoeter-Plaza_Dog-Copenhagen_Urban-Rope-Leash-Paars
Viervoeter Plaza_Dog Copenhagen_Urban Trail-Leash-Orange Sun
Dog Copenhagen Urban Explorer Collar Groen
Dog Copenhagen Urban Freestyle Blauw