Selecteer een pagina

Cowboy Magic

Wij zijn verkooppunt van Cowboy magic. Strenge kwaliteitscontroles zorgen voor een uitstekend product.

Ben je ook zo klaar met de urenlange verzorging en het verwijderen van klitten uit de vacht?  Probeer dan eens een kleine probeer-tube of een pakket met meerdere “try out” verzorgingsproducten.

Onmisbaar bij de vachtverzorging van jouw hond. Maak het jezelf gemakkelijk en stap over op dit product.

Dog copenhagen
Viervoeter Plaza Cowboy Magic Rosewater Shampoo 1

Cowboy Magic Rosewater Shampoo

  • Cowboy Magic® Rosewater Shampoo bevat zijde en is geschikt voor paarden, honden, katten en mensen. Het product is gemakkelijk te gebruiken, voedt de huid en het haar, reinigt op zachte wijze en lost het vuil op. Vuil zal ook minder blijven plakken bij het gebruik van de Cowboy Magic producten.

Cowboy Magic Rosewater Conditioner

  • Cowboy Magic® Rosewater Conditioner is een echte innovatie op het gebied van haarverzorging. Het zorgt ervoor dat het haar er gezond uitziet. Topcombinatie met de shampoo. De conditioner is dermatologisch getest en uiteraard ook weer geschikt voor paarden, honden, katten en mensen.
Viervoeter Plaza Cowboy Magic Rosewater Conditioner
Viervoeter Plaza Cowboy Magic Ontklitter Detangler Shine

Cowboy Magic Detangler and Shine

  • Dit is wel het bekendste product. Dit wordt veel gebruikt op shows en voor honden met een bewerkelijke vacht. Met Detangler & Shine van Cowboy Magic® verdwijnen knopen, klitten en dreadlocks als sneeuw voor de zon, zelfs bij het meest onhandelbare haar. Het hydrateert en versterkt het haar. Doe wat op het haar, even inmasseren en daarna gemakkelijk te borstelen. Voelt niet vet aan.

Cowboy Magic Shine In Yellowout

  • Cowboy Magic® Shine In Yellowout neutraliseert gele vlekken en werkt oplichtend voor alle haarkleuren. Zowel paarden, honden als mensen (blond of geblondeerd haar wordt prachtig opgelicht) hebben baat bij dit product. Shine In Yellowout™ haalt gelige vlekken uit het haar en geeft duffe lokken een mooie fonkeling.
Viervoeter Plaza Cowboy Magic Shine In Yellow out Whitening Shampoo
Viervoeter Plaza Cowboy Magic Greenspot Remover

Cowboy Magic Greenspot Remover 

  • Cowboy Magic® Greenspot Remover helpt om nat en droog zweet te verwijderen. Het is een verfrissende douche in een flesje. Maar ook mest en urine vlekken verdwijnen als sneeuw voor de zon. Na de behandeling heeft de vacht een stralende glans.

En we verkopen ook diverse leuke sets. Een leuke geschenk set in een luxe box of een probeer set om alles te kunnen testen.

Viervoeter Paza Cowboy Magic Ontklitten Labradoodle Probeerpakket
Viervoeter Plaza Cowboy Magic Ontklitter Detangler Shine
Viervoeter Plaza Cowboy Magic Gift set Geschenk Set Labradoodle Doos
Viervoeter Plaza Cowboy Magic Set Small 1